For klubber

Filosofi

I Connect – a part of People in Sport prædiker vi Business with a human touch. Business with a human touch er dermed den gennemgående filosofi og rettesnor, når vi i hverdagen skal agere. Det er ingen hemmelighed, at vi driver en forretning, men vi arbejder med mennesker, og derfor er mennesket i fokus som fundamentet for forretningen.

 

I praksis betyder det, at vi investerer rigtig mange timer i at lære forskellige trænere, ledere og klubber i primært Norden at kende. Vi har en detaljeret know-how om branchen gennem et indgående kendskab til markedet generelt og den enkelte træner / leder specifikt. Dette for at stræbe efter vores vision om at være Top of Mind indenfor rådgivning, search & selection i Norden samt vores mission om at udvikle og finde rette mand, til rette sted, på rette tid. Du kan læse mere om folkene bag og om vores filosofi under henholdsvis TEAMET og OM OS.

 

 

 

Hvad kan vi gøre for jer?

I Connect – a part of People in Sport ønsker vi at hjælpe semielite- og eliteklubber indenfor fodbold og håndbold med at udvikle sig. Både via rådgivning og rekruttering. Gennem en stor know-how om markederne, et stærkt netværk og en veludviklet database har vi et bredt kendskab til aktørerne udenfor banen. For os er det ikke nok bare at flytte en fra A til B – vi vil gøre så godt et forarbejde, at sandsynligheden for at det bliver rette mand / kvinde, til rette sted, på rette tid er så stor som overhovedet muligt. Vi tilbyder ydelser indenfor følgende:

 

  • Executive Search & Selection
  • Search & Selection
  • Outplacement
  • Succession planning
  • Rådgivning og sparring – individuelt eller på klub / bestyrelsesniveau
  • Personprofiler samt feedback

 

Vores erfaring er at rekrutteringsprocesser kræver en høj grad af fortrolighed og anonymitet. Fodbold- og håndboldbranchen er specielle brancher med mange tætte relationer, og derfor er én af vores ypperste opgaver at sikre, at intet slipper ud. Samtidig skal vi give jer mulighed for at fokusere på at udvikle dagligdagen, så den strategiske udvikling kan fortsætte uden for megen støj.

 

I Connect – a part of People in Sport er vi altid åbne overfor en uforpligtende snak. Du finder information om både den enkelte medarbejder og generelle henvendelser under TEAMET.