For trænere / ledere

Filosofi

I Connect – a part of People in Sport prædiker vi Business with a human touch. Business with a human touch er dermed den gennemgående filosofi og rettesnor, når vi i hverdagen skal agere. Det er ingen hemmelighed, at vi driver en forretning, men vi arbejder med mennesker, og derfor er mennesket i fokus som fundamentet for forretningen.

 

I praksis betyder det, at vi investerer rigtig mange timer i at lære forskellige trænere og ledere i primært Norden at kende. Vi har en detaljeret know-how om branchen gennem et indgående kendskab til markedet generelt og den enkelte træner / leder specifikt. Dette for at stræbe efter vores vision om at være Top of Mind indenfor rådgivning, search & selection i Norden samt vores mission om at udvikle og finde rette mand, til rette sted, på rette tid. Du kan læse mere om folkene bag og om vores filosofi under henholdsvis TEAMET og OM OS.

 

 

 

Hvad kan vi gøre for dig?

I Connect – a part of People in Sport har vi specialiseret os i at arbejde for trænere, ledere og klubber indenfor håndbold og fodbold på eliteniveau i primært Norden. Baseret på dialog, møder og referencer indgår vi samarbejdsaftaler med trænere og ledere på forskellige niveauer for at hjælpe med at holde fokus og træffe de rigtige beslutninger udenfor banen. En samarbejdsaftale består som udgangspunkt af følgende:

 

  • Sparring og rådgivning
  • Search af marked
  • Kontraktforhandling
  • Juridisk og skattemæssig rådgivning
  • Løbende klubopfølgning

 

Vores erfaring er, at det at udvikle sig som træner og/eller leder kræver en høj grad af tryghed, vejledning, fokus, know-how og fortrolighed. Med vores netværk gennem relationer, People in Sport og partnere samt vores viden om den enkelte og markedet kan vi med en samarbejdsaftale sikre at dine forudsætninger for at udvikle sig og komme til rette sted, på rette tid er så gode som muligt.

 

I Connect – a part of People in Sport føler vi et stort ansvar for den enkelte, som vi samarbejder med, og for at leve op til vores filosofi har vi sat en begrænsning i forhold til antal trænere og ledere, som vi hjælper. Vi har intet ønske om, at kvantitet skal komme før kvalitet. Samtidig er vi grundige i processen, så vi kun samarbejder med trænere og ledere på forskellige niveauer, med forskellige profiler og med forskellige ambitioner.

 

I Connect – a part of People in Sport er vi altid åbne overfor en uforpligtende snak. Du finder information om både den enkelte medarbejder og generelle henvendelser under TEAMET.