Connect

Connect – a part of People in Sport er en skandinavisk konsulentvirksomhed i sportens verden, der tager sit udgangspunkt i 2011. Siden har vi udviklet os til specialister i træner, leder og klubmarkedet i primært Norden i fodbold- og håndboldbranchen, så vi i dag er en af Nordens førende samarbejdspartnere for trænere, ledere og klubber. Vores målgruppe er trænere, ledere og klubber fra primært 2. division og opefter samt eliteungdom. Vi assisterer og konsulterer overordnet indenfor rådgivning, search & selection og forhandling. Som virksomhed er vi strategisk drevet, så vi sikrer en kontinuerlig udvikling og retning på virksomheden – ligesom vi ønsker det for vores samarbejdspartnere.

 

Connect – a part of People in Sport er en søskendevirksomhed til agentvirksomheden People in Sport, og er dermed en del af et stort netværk med samlet mere end 20 medarbejdere i sportsverdenen.

Business with a human touch

Hos Connect – a part of People in Sport er vi drevet af vores ambition om at drive forretning med et menneskeligt ansigt – business with a human touch.

Connect – a part of People in Sport er først og fremmest en forretning.

Men en forretning som arbejder med – og for – mennesker.

Derfor skaber vi vores resultater ved at praktisere – business with a human touch.

Kultur og værdier

Connect – a part of People in Sport er baseret på en stærk netværkstanke med rødder i den skandinaviske kultur. Vores grundholdninger udmønter sig i fire kerneværdier:

 

AMBITIØSE

REALISTISKE

TROVÆRDIGE

MÅLRETTEDE

Netværk og partnere

Connect – a part of People in Sport er en stærk, netværksbaseret virksomhed.

Vi lever af at skabe og vedligeholde stærke relationer i Danmark og Skandinavien. For Connect – a part of People in Sport er det en vital del af vores forretning, at vi har mulighed for at skabe de forbindelser, som vores kunder efterspørger – både for trænere og klubber.

Generelle henvendelser

Ring til os

Tlf. 22 22 71 72

 

Eller send os en mail

info@peopleinsport.eu

 

Ved  specifikke henvendelser, bedes der tages kontakt til den enkelte medarbejder

People in Sport Scandinavia ApS

Svanemøllevej 41
DK-2900 Hellerup

CVR: 31369444

People in Sport Scandinavia ApS

Stagehøjvej 27A
8600 Silkeborg